Kacki, avagy töredékek a magyar Münchausen kalandjaiból / Fragments from the adventures of the hungarian Munchausen

11 10 2009

kacki story 02

Az újpesti pocsolya élővilágának mikroszkópos vizsgálata. Az óvónő nem akar kötélnek állni. A dervis, aki levágta a nyelvét és utána vissza is ragasztotta. A katolikus apáca megmenti az elvágott torkú ismeretlen gyermeket. Makedón testőr az osztrák börtönben. Először a kezét, majd a fejét tépte le a török terroristának. A ló megeszi a trabant ajtót. Különleges kaktusz I., Amazonaszi hal, Különleges kaktusz II.

kacki story 01

A tiroli tehéngyilkos paraszt több tehén életét oltotta ki. A főszereplő a cigarettázó papagájjal. A zongoránál Andreás. A 250 kg-os malac és Gyuri kakas a sezlonyon. Magyarország legveszedelmesebb gombái. A lübecki macska kutya nagyságú és 15-20 kg súlyú (de akár 40 kg-os is lehet). 1 km távolságból tuti halál. Körülbelül 10 géppuska tűzerejével ér fel.

kacki story 03

Kirándulás az erdőbe BetyárralPihenés gyertya fényénél a vidéki nyaralóban. 12 újpesti srác 30 000 orosz katonát lőtt le. Megállították több napra az egész orosz hadsereget. A makói megvadult bika megállítása egy faággal, majd lemészárlása egy svájci bicskával.


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: